Beograd: Koncert grupe RAMMSTEIN

Milioni ljudi koji su poslednjih godina prisustvovali rasprodatim nastupima benda mogu potvrditi činjenicu da su njihovi nastupi jedinstveni po svojoj prirodi, obimu i kvalitetu. 2024. godine, baš na 30. godišnjicu benda, stari i novi fanovi će ponovo imati priliku da uživo dožive, kako je magazin Rolling Stone naveo, „gigantski šou“ koji će Rammstein po zna koji put prirediti svojoj publici. To da „nije sav barut… pucan odmah na početku“ (kako je pisao Morgenpost) u velikoj meri pripisuje se lepim manirima popularnih Berlinčana, kao i dimu koji se diže sa stadiona i vidi se kilometrima unaokolo i set listi koja uključuje sve najveće hitove benda.

Svaki kupac može kupiti najviše šest (6) ulaznica po transakciji u okviru iste kategorije ulaznica.
Informacije i linkovi za ulaznice dostupni su na rammstein.com/tickets.

Sve informacije o ovlašćenim sajtovima preko kojih možete nabaviti svoje ulaznice – od starta pretprodaje pa do kraja prodaje, mogu se naći na stranici rammstein.com/tickets. Prodavci koji se ne nalaze na ovoj listi, a nude ulaznice za Rammstein na prodaju NISU OVLAŠćENI trgovci. Ulaznice za Rammstein kupljene kod neovlašćenih trgovaca ne dozvoljavaju ulaz na koncert.

Svim potencijalnim kupcima ulaznica preporučujemo da unapred kreiraju korisnički nalog kod zvaničnog prodavca ulaznica za tu zemlju, kako bi mogli brže da završe proces kupovine ulaznica na samom startu pretprodaje.

 

Rammstein koncert 1 – 24.05.2024. Beograd – Ušće Park
Rammstein koncert 2 – 25.05.2024. Beograd – Ušće Park.

 

izvor:  https://www.tob.rs/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Skoči na traku sa alatkama