Impresum

Portal: www.balkan-turizam.net
Vrsta poslovanja: vlasništvo – Udruženje građana “Balkan turizam” Sremska Mitrovica

Ul. Matije Huđi 58

urednik: Stevica Bjelkić

Broj registracije: IN000745 Balkan – Turizam Sremska Mitrovica

 

Izvršavanje obaveza koje Balkan Turizam Sremska Mitrovica  ima po odredbama Zakona o elektronskim medijima i Zakona o javnom informisanju i medijima i podzakonskim akatima donetim u skladu sa Zakonom o elektronskim medijima, kontroliše Regulatorno telo za elektronske medije.

Sva prava zadržana

Tekst, slike, grafike i animacije, kao i njihov raspored na veb-lokaciji portala balkan-turizam.net su zaštićeni autorskim pravima. Sadržaj ovih web-stranica nije dopušteno kopirati, deliti, menjati niti omogućiti trećim stranama u komercijalne svrhe.

Bez garancije, izjava o ograničenju odgovornosti

Detaljno smo osmislili izgled ove web-lokacije. Ipak, portal  Balkan-turizam.net ne može da garantuje tačnost, potpunost ili aktuelnost sadržanih informacija. Balkan-turizam isključuje svaku odgovornost za štete nastale direktno ili indirektno na osnovu korišćenja ove web-lokacije, osim ako nisu rezultat namere ili velika nepažnje portala  www.balkan-turizam.net. To važi i za sve veze na koje ova web-lokacija ukazuje direktno ili indirektno.

Zaštita podataka

Balkan-turizam će sve lične podatke prikupljene na internet stranicama čuvati i obrađivati isključivo za individualnu podršku, slanje informacija o proizvodu ili pružanje ponuda. Balkan-turizam garantuje tajnost vaših podataka u skladu sa zvaničnim propisima o zaštiti podataka.

Polisa privatnosti za korišćenje Google Analytics

„Ova veb-lokacija koristi uslugu Google Analytics kompanije Google Inc („Google“). Google Analytics upotrebljava tzv. kolačiće (tekstualne datoteke) koji se čuvaju na vašem računaru radi analize načina korišćenja veb-lokacije. Informacije koje stvara kolačić o vašem korišćenju veb-lokacije (obuhvata i IP adresu) prenose se i čuvaju na serveru kompanije Google u SAD-u. Te informacije Google koristi za analizu vašeg korišćenja veb-lokacije, izradu izveštaja o aktivnostima na veb-stranicama za njihove operatere i daje druge usluge povezane sa korišćenjem veb-lokacije i internet usluga. Google takođe može da prenosi te podatke trećim stranama kada to zahteva zakon ili kada treća strana obrađuje podatke za Google. Google neće povezati vašu IP adresu sa drugim podacima kojima raspolaže Google. Možete odbiti upotrebu kolačića izborom odgovarajućih postavki u vašem pregledaču; međutim, ističemo da u tom slučaju možda nećete moći da koristite sve funkcije ove veb-lokacije. Korišćenjem ove veb-lokacije pristajete na to da Google na opisani način u navedenu svrhu obrađuje vaše podatke.“

Kolačići – Cookies

Kolačići su male tekstualne datoteke, koje se pri pozivanju veb-stranica pohranjuju na uređaju posetioca i beleže informacije o korisniku i veb-stranici. Mi upotrebljavamo kolačiće sesije, koji se brišu čim se završi vaša sesija na internet pregledaču. Ostali kolačići trajno čuvaju podatke i omogućavaju nam da prepoznamo vaš uređaj prilikom sledeće posete i da na taj način poboljšamo ponudu usluga.

Kako mogu da izbrišem ili blokiram kolačiće?

Ukoliko želite da blokirate ili izbrišete kolačiće, to možete učiniti preko podešavanja vašeg pregledača – više o tome možete saznati pod opcijom „funkcija Pomoć“ na vašem pregledaču. Međutim, imajte na umu da u tom slučaju možda nećete moći da koristite sve funkcije ove veb-stranice u punom obimu. Na stranici http://aboutcookies.org/ možete dobiti dodatne informacije o tome kako da kontrolišete kolačiće u vašem pregledaču.

Skoči na traku sa alatkama