Balkan-Turizam-o-nama
Pixabay / sbtlneet

O nama

Balkan-turizam je neprofitni internet portal koji funkcioniše u okviru Udruženja građana, a bavi se promocijom turističkih potencijala, zaštite životne sredine, promocijom turizma, ali i drugim zanimljivim temama.

Tim portala Balkan-turizam.net čini grupa građana, entuzijasta, ljubitelja prirode, turizma. Sve o najatraktivnijim, ali i onim skrivenim, manje poznatim destinacijama Balkana  možete saznati na jednom mestu, vrlo jednostavno klikom na Balkan-Turizam https://www.balkan-turizam.net, jedinom internet portalu  koji objedinjuje turističku ponudu Balkana.  

Turistička ponuda „Balkana“ je nedovoljno prezentovana i promovisana na internet stranicama, mnogobrojne destinacije su nepoznate, ne samo za Balkance već i za žitelje ostatka sveta, bez obzira da li su rođeni na Balkanu ili nisu imali tu sreću. Internet stranica Balkan Turizam ima za cilj da vas podseti na one dobro poznate destinacije, ali i da vam otkrije lepotu neotkrivenih dragulja Balkana koje možete posetiti. 

 Naša misija je da putem promocije turizma na Balkanu  približimo vam Balkan i dočaramo lepotu Balkanskog poluostrva i otkrijemo vam mesta koja fascinarju svojom prijemčivošću. Mi smo tu da vam damo informaciju o svim tim divnim i zanimljivim mestima i pomognemo da napravite najbolji izbor lokacije koju ćete posetiti.  

Naša vizija je da budemo portal koji stalno postavlja više standarde u oblasti turističke prezentacije Balkana. Ideja nam je da se svi nađemo na istom zadatku, da promovišemo lepote, damo svoj doprinos razvoju turizma, istražujemo i prezentujemo prave vrednosti i tačne informacije koje će vam pomoći da provedete nezaboravne trenutke na godišnjem odmoru, izletu ili vikendu.

Balkan-turizam je portal koji teži rastu i zadovoljenju vaših potreba i interesovanja, i zato vam stoji na raspolaganju za  objavljivanje vaših zanimljivih tekstova, komentara i  sugestija!

 Balkan Turizam je tu zbog vas, zato budite deo nas!

    Skoči na traku sa alatkama