Manifestacija Tour de Fruška

U periodu od 20-22. maja 2022. godine u Vrdniku, na Fruškoj gori održana je manifestacija Tour de Fruška. Reč je o manifestaciji koja je objedinjuje sport, privredu i turizam. Centralni deo ovog događaja predstavljao je sportski program, koji se odnosio na brojne biciklističke trke, koje su održane za tri dana trajanja ovog događaja. Sportski deo događaja upotpunilo je izlaganje brojnih turističkih organizacija, edukacije, kao i učešće brojnih privrednih subjekata na Noćnom bazaru.

Turistička organizacija Vojvodine posetiocima je predstavila turističke sadržaje Vojvodine, sa akcentom na aktivnom odmoru u skladu sa ovogodišnjim sloganom „vojvodinamično“. Pored domaćih posetilaca, zabeležena je i poseta stranih turista, koji su izrazili interesovanje za posetu i ostalim delovima Vojvodine.

Pored Turističke organizacije Vojvodine turističku ponudu su predstavili i Turistička organizacija Srbije, Rume, Šida, Novog Bečeja, Temerina, Bačke Palanke, kao i Centar za kulturu, sport i turizam opštine Beočin.

 

izvor i foto: https://vojvodina.travel/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Skoči na traku sa alatkama