Bosna i Hercegovina: Banja Luka – Noćni rafting za ljubitelje avanturističkog turizma

Poslednjih godina, avanturistički turizam uzima sve više maha, a pojačani adrenalin postaje najbolja ponuda koju turističke agencije mogu da ponude. Raznovrsnost aktivnosti paket aranžmana, ukombinovan sa bogatim iskustvom i atraktivnosti prirodnog okruženja u kojem se aktivnosti sprovode, glavni su faktori koji ponudu punu adrenalina i uzbudljivosti, kao i agenciju koja iza njih stoji mogu da učine atraktivnom.

Turistička agencija GUIDELINE

Među takvima je Turistička agencija GUIDELINE  iz Banja Luke koja je jedna od vodećih u BiH na polju avanturističkog turizma i dobro poznata po receptivnom turizmu. Ono što ovu agenciju posebno izdvaja od drugih koje nude usluge u avanturističkom turizmu jeste i to što poseduje veliki Rafting centar nadomak Banja Luke i što jedini u BiH mogu da ponude noćni rafting na osvetljenoj stazi u kanjonu reke Vrbas, koja je kao takva jedina u Evropi i korištena je za potrebe Svetskog prvenstva u raftingu koje je održano 2009. godine.

Adrenalinske aktivnosti

Rafting, noćni rafting, kanuing, kanjoning, pešačenje i druge adrenalinske aktivnosti samo su deo ponude kojom ljubitelji avanturističkog turizma mogu da zadovolje svoje potrebe za pojačanim adrenalinom.

Pored avanturističkih aktivnosti GUIDELINE  se profesionalno bavi organizacijom raznih vidova tim bildinga, svim vrstama autdor aktivnosti,  animacijom gostiju, smeštaj i transport turista, marketing i konsalting, te i svakim vidom organizacije velikih manifestacija.

Rafting centar Kanjon je udaljen 11 km od centra Banja Luke, na magistralnom putu M16, Banja Luka- Jajce. U sklopu Rafting centra nalazi se i restoran “Pastir” (zatvorenog tipa do 100 mesta ), i dve otvorene letnje bašte kapaciteta oko 350 mesta.

balkan-turizam.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Skoči na traku sa alatkama